j.van.eerbeek@hccnet.nl Tel: 038 - 4202809

Wie ben ik

Hallo, ik ben Hans van Eerbeek, geboren in Amersfoort (1952), – samen met Joke en onze 2 kinderen – verhuist naar Borne (1987). Joke en ik wonen nu al weer zo’n 14 jaar in Zwolle. Ik heb bij KPN gewerkt, eerst in analoge techniek, later als implementatiemanager en projectleider in de ICT wereld. Nu ben ik met pensioen.

Fotograferen deed ik al vele jaren analoog, maar dat ging over vakantie, hobby, ontspanning. Met de komst van de digitale (compact-)camera begon ik veel meer te fotograferen. De omslag kwam met de aanschaf van de Canon 450d, m’n eerste spiegelreflex.

Door verschillende workshops, o.a. van Claudia van de Leur, Liesbeth Stap en de laatste tijd Frank Doorhof, werd ik zeer enthousiast over het fotograferen van mensen. Ik heb thuis een kamer omgebouwd tot (portret)studio, waar met 1-4 personen een fotoshoot kan worden gehouden. Maar ook buiten zijn er veel mogelijkheden.

SP Feb 19 2015 52 1100px Studio Zwolle Peermos tkst frank doorhof 2