j.van.eerbeek@hccnet.nl Tel: 038 - 4202809

Mogelijkheden en afspraken

Mogelijkheden en afspraken over fotoshoots

Ik maak foto’s voor gebruik op internet – facebook, LinkedIn e.a., zakelijk of privé; of een gezellige fotoshoot als kado of om iets te vieren. Er zijn verschillende omgevingen waar ik de foto’s maak: in de eigen studio, buiten of op locatie (in de huiselijke omgeving). Speciale gelegenheden, verjaardagen, zwangerschapshoot, loveshoot, jubilea zijn ook momenten om vast te leggen. Of gewoon omdat het leuk is om foto’s te laten maken van jezelf of van kinderen, van en voor oma of opa.

Je ontvangt de foto’s via internet (dropbox of wetransfer), je kunt ze dan zelf laten afdrukken in een album of voor een fotolijst óf op canvas. De afleverperiode is afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en spreken we af.

In mijn studio kun je met maximaal 3-4 volwassen of 2 volwassenen en 2-3 kinderen terecht. Er zijn verschillende achtergronden mogelijk. Er kan in de badkamer of slaapkamer worden omgekleed, een grote spiegel is beschikbaar. Beperking: de studio is op de 1e verdieping, dus de trap op! Ten slotte: er wordt in huis niet gerookt!

Wel of niet opmaken bepaal je zelf. Handig is in ieder geval om met wat poeder een glimmende huid te voorkomen. Verschillende kleding-outfits kun je zelf meenemen. Let op: drukke of felgekleurde kleding kan de aandacht van het geheel afleiden. Voel je ook vrij om zelf attributen mee te nemen of hierover te overleggen. Ik heb meerdere accessoires, o.a sjaaltjes, hoeden en speelgoed in de studio beschikbaar.

Onder 18 jaar, maak ik met alle plezier foto’s, maar alleen met toestemming van ouders/voogd. Nadere afspraken over aanwezigheid tijdens de shoot kunnen ook worden gemaakt.

Als je blij bent met de gemaakt foto’s dan word ik ook blij met een financiële bijdrage voor vernieuwing en ontwikkeling. Afhankelijk van de omvang van de opdracht ontvang ik dan vaak tussen de 25 en 100 Eur, maar er zijn ook uitzonderingen :-).

De foto is van jou (je kunt de foto’s particulier gebruiken): jij hebt het portretrecht. Copyright: blijft bij mij (ik ben de eigenaar). Ik vraag altijd om toestemming om foto’s te mogen gebruiken (bv op internet of website).

Vragen en opmerkingen? Ik hoor ze graag!